Редактор: e-mail: Съединените щати могат да използват влиянието си с украинския президент

...
Редактор: e-mail: Съединените щати могат да използват влиянието си с украинския президент
Коментари Харесай

Песков: САЩ могат да накарат Зеленски да тръгне по пътя на внедряването на Минск-2

Редактор: 

e-mail: 

Съединените щати могат да употребяват въздействието си с украинския президент Владимир Зеленски, с цел да го подбуден да следва пътя на използване на Минските съглашения, съобщи Дмитрий Песков, прессекретар на съветския президент.

„ Ние не считаме, че имаме право да се намесваме в връзките сред две суверенни страни, Съединени американски щати и Украйна, и няма да го създадем “, съобщи представителят на Кремъл. - Съединените щати в действителност могат да употребяват въздействието си върху господин Зеленски, с цел да да го накара да следва пътя на използване на Минските съглашения, както и споразуменията, които по-късно бяха реализирани в Париж, и да изостави тези дейности, които биха могли да нанесат смазваща щета на целия развой в Минск. споразумяване ".

„ Това евентуално бихме очаквали “, добави той.

Според Песков Кремъл не има вяра, че пътуването на Зеленски до Съединени американски щати носи опасности за връзките сред Москва и Вашингтон, както и Москва и Киев. 

" Какви опасности може да има? Отношенията ни с тези страни са едно вещество, връзките на две суверенни страни са друго вещество ", отговори представителят на Кремъл на съответния въпрос от публицисти.

Зеленски отиде на първото си посещаване в Съединени американски щати на 30 август. Днес той би трябвало да се срещне във Вашингтон с министъра на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин. Срещата на президента на Украйна с американския му сътрудник Джо Байдън е насрочена за 1 септември, написа tass.ru.

Превод: " Петел "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР